Verdere uitbreiding in kranenpark ZHD Stevedores

ZHD in the media

7 december 2021

In vervolg op eerdere uitbreidingen van het kranenpark van ZHD Stevedores in 2021, heeft het in Dordrecht en Moerdijk gevestigde stuwadoorsbedrijf opnieuw geïnvesteerd in haar kranenpark.

In het belang van verdere optimalisatie en uitbreiding van haar dienstverlening op het gebied van op- en overslag van droge bulk, break-bulk, containers en staal, zal ZHD Stevedores in december 2021 een Mantsinen 300M hydraulische kraan verwelkomen (bouwjaar 2020, 20 ton op 34 meter).

De uitbreiding van ZHD’s kranenpark eerder dit jaar bestond uit de aanschaf van 2 nieuwe serie 6 KoneCranes Gottwald kranen type HMK 6407 B alsmede een 50 tons serie 8 Gottwald kraan type HPK 8200B op ponton (drijfkraan “Ahoy Adamas”).
De Mantsinen 300M zal worden gepositioneerd op ZHD’s terminal aan de Vlasweg te Moerdijk.

Met de komst van deze hydraulische kraan is ZHD in staat haar positie in Moerdijk verder te verstevigen en de mogelijkheden voor efficiënte, snelle en betrouwbare overslag te intensiveren. Dit geldt zowel voor droge bulk goederen alsook de overslag van stukgoed, staalproducten en containers.

De komst van extra kraancapaciteit stelt ZHD ook in staat om op een goede en geplande manier het toekomstig preventief en groot onderhoud van al haar kranen nog beter te kunnen borgen.

ZHD Stevedores is een zelfstandig, particulier stuwadoorsbedrijf met vestigingen in Dordrecht en Moerdijk. Daarnaast is ZHD Stevedores met (zelfvarende) drijfkranen in Rotterdam actief. ZHD is specialist in op- en overslag van droge bulk, break-bulk,
staalproducten, coils en containers.

Wilt u nader kennismaken met onze nieuwste aanwinst, bel ZHD!

Telefoon: 078-6111000
Contactpersoon: Dico Regoord
Email: dregoord@zhd.nl